Тиждень фізичної культури та спорту

         З 23 по 27 квітня в Новотроїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 традиційно проводився Тиждень фізичної культури та спорту, у межах якого було організовано й проведено ряд заходів.
     

     Кожного  ранку цього тижня розпочиналось з ранковою зарядкою. Щодня на перервах проводилися вікторини, пов'язані з історією та географією спорту. Учні перших класів малювали малюнки звязані зі спортом. Школярі 2-4 класів розгадували кросворди, ребуси, брали участь у створенні виставки малюнків . Старшокласники організували веселі ігри на перервах з учнями 1-2 класів.Між 3-4 класами пройшло спортивне змагання "До нас прийшла -весела гра!".В якому, спритнішими були учні 3-Б класу, друге місце 3-А клас, а останнє місце завоювали учні 4 класу.




      Завершенням тижня стало проведення загальношкільного спортивного свята для учнів 5-11 класів "Найсильніші розумники". У межах цього заходу було об'єднано учнів різних вікових категорій у команди для проведення змагань. Юні спортсмени виконували завдання на трьох станціях: географічній, історичній та спортивній. На майданчику панувала весела, дружна атмосфера. Вболівальники підтримували команди гучними оплесками, вигуками.



       

       


Коментарі

Популярні публікації