ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ З МІНІ-ФУТБОЛУ

         7 жовтня наша команда Новотроїцької ЗОШ №4 приймала участь в фінальних змаганнях ІX спортакіаді школярів з міні-фуболу Волноваського району. До фіналу вийшли чотири команди: Донська ЗОШ, Новотроїцька ЗОШ №4, Волноваська ЗОШ  №6 та Волноваська  ЗОШ №3. 
          Першу гру, наші хлопці , грали проти Донської ЗОШ,  і дуже впевнено перемогли з рахунком 5-0 , тим самим,  зробивши впевнений крок до першого місця . 
         В другому матчі , хлопці замагалися з дуже сильним противником із Волноваської ЗОШ №6. Гра була дуже цікавою з першої до останньої хвилини. Рахунок мінявся то в наш бік, то в бік противника . Всі думали , що цій матч закінчиться з рахунком 2-2, але Максим Монашов на останній хвилині матчу забив дуже гарний гол і такий важливий для команди. Саме цим голом ,Максим приніс такі важливі 3 очки. 
          В заключному ,матчі ми змагалися проти Волноваської ЗОШ №3. Ця гра,  майже нічого не вирішувала для нашої команди, але хлопці,  зібралися зі своїми силами та перемогли з рахунком 5-1 . Тим самим показали , що вони , найкращі футболісти серед шкіл Волноваського району. 
        Взагалі,  наші хлопці їхали на змагання лише перемагати , та їм це вдалося, з чим хочеться їх привітати , та побажати , щоб в їх житті це була не остання перемога. Не хотілось б нікого виділяти з команди,  так як всі хлопці молодці , але Подзін Максим,  був на полі,  справжнім капітаном , який своєю грою , настроїм, наполегливістю , ввів свою команду до цієї важливої перемоги. 



Коментарі

Популярні публікації